Фінська віза в СПб

Фінська віза в СПб

Родина сауни і Санта Клауса, Фінляндія - країна, яка розташована на півночі Європи. Але не дивлячись свій холодний клімат, і не найсприятливіші кліматичні умови, Фінляндія є економічно розвиненою країною з величезним туристичним потенціалом.

Щороку десятки тисяч Росіян відвідують цю чудову країну в туристичних та робочих цілях.

Але які ж документи потрібні і як максимально швидко оформити фінську візу в Санкт-Петербурзі ми розглянемо нижче.

Фінська віза в СПб видається за допомогою попереднього запису в генеральному консульстві і Візовому центрі Фінляндії. У генеральному консульстві Фінляндії так само можна забронювати запис і через інтернет.

Фінська віза в СПб може видаватися на основі наступних документів:
1. Заповнена заявником анкета стандартного зразка для отримання фінської візи.
2. Фотографія 3,5 х 4,5 розташована на світлому фоні. Фото повинно бути кольоровим.
3. Закордонний паспорт з терміном дії, який не перевищує термін перебування у Фінляндії.
4. Обов'язкова підтвердження з банку, що у клієнта є грошові кошти на рахунку.
5. Медична страховка, яка дійсна в усіх країнах шенгенської зони, і сума страхових виплат на ній повинна перевищувати 30 000 євро.

Це основні документи, які громадянин Росії повинен подавати до органу видачі фінських віз. При необхідності органи видають візи так само можуть зажадати і додаткові дані. Якщо ж ви хочете прискорити цей процес, то є безліч туристичних фірм, які за певну плату можуть значно заощадити ваш час. Для того, щоб уникнути свого роду шахраїв, то є можливість скористатися списком акредитованих компаній, які розташовані на сайті генерального консульства. Ці страхові та туристичні компанії мають право подавати за вас всі необхідні документи.

Фінська віза в СПб

Що стосується термінів оформлення, то звичайні складають приблизно один-два тижні. Але Консульство Фінляндії може залишити за собою право також збільшити термін оформлення візи, однак не більше, ніж на 30 календарних днів. Однак для того, щоб ви змогли не зірвати свою поїздку, цей факт необхідно буде врахувати.

Якщо ж ви хочете прискорити термін оформлення, то можете подати заявку на строкову шенгенську візу до Фінляндії. Ця віза буде оформлятися протягом 4 робочих дні і лише в деяких випадках: обов'язкова наявність офіційного запрошення, яке містить підтвердженням мети для термінової поїздки. Це може запрошення на весілля, виклик на термінове лікування, похорон або ж ділове запрошення від фінської компанії.