Шенгенська віза в Іспанію

Шенгенська віза в Іспанію

Шенгенська віза в Іспанію відкривається так само, як і в інші країни Євросоюзу. Для звичайної туристичної поїздки видається мультивіза терміном дії 180 днів, але термін перебування в країні не повинен перевищувати 90 днів.

Інша справа, якщо ви купили нерухомість в Іспанії завдяки компанії «Престиж-Естейт», де можна знайти прекрасне житло для купівлі або оренди як на узбережжі, так і в самому серці країни.

На сайті www.prestige-estate.ru ви зможете заздалегідь підібрати вподобану вам нерухомість Іспанії, після чого відправитися на її огляд, можливо, для оформлення угоди. Купуючи на батьківщині фламенко апартаменти або віллу, ви автоматично отримуєте можливість відкриття мультивізи на 365 днів, з правом багаторазового перетину кордону туди і назад. А в наступні роки віза вже відкривається на два роки і на п'ять років.

Шенгенська віза в Іспанію

Туристична Шенгенська віза в Іспанію видається тільки при наявності таких документів, які необхідно скласти в зазначеному порядку:

  1. Власноруч написана вами анкета з підписом і двома кольоровими фото, розміром 3,5х4,5, зробленими протягом останніх шести місяців.
  2. Запрошення або документи, що підтверджують бронювання готелю.
  3. Якщо ви відправляєтеся до Іспанії самостійно, будь то поїздка на екскурсії або придбання нерухомості, вам необхідно надати ще й поліс медичної страховки, його ксерокопію.
  4. Копії квитків або документи про їх броні.
  5. Довідка з місця роботи, де будуть вказані посада, оклад, стаж роботи та відомості про надання вам відпустки. Якщо ви приватний підприємець, то потрібно надати копію свідоцтва про реєстрацію фірми і її постановки в податковій інспекції, а також копію податкової декларації.
  6. Довідка про наявність банківського рахунку або про покупку валюти з розрахунку 57-62 євро на добу на одну особу, але не менше 562 євро на термін перебування в Іспанії.
  7. Якщо ви не працюєте, тоді потрібно мати при собі заяву про спонсорську допомогу, написане спонсором від руки, із зазначенням ступеня спорідненості або інших відносин, з підтверджуючими документами, ксерокопією внутрішнього паспорта та довідкою з місця роботи.
  8. Особам, вперше оформили закордонний паспорт, необхідно пред'явити довідку про володіння нерухомістю або автомобілем у себе на батьківщині.
  9. Ксерокопії закордонного і внутрішнього паспорта з копіюванням всіх сторінок, включаючи порожні, по два розвороту на стандартний лист. Термін дії закордонного паспорта повинен закінчуватися не раніше, ніж через три місяці після повернення з поїздки.
  10. Пенсіонерами та учнями додатково надається копія пенсійного посвідчення або студентського квитка.

Якщо паспорт, де буде проставлена ​​Шенгенська віза в Іспанію, отримувати будете не ви, необхідно оформити довіреність на одержувача.